Behandeling

Ik maak gebruik van verschillende technieken tijdens een energetische behandeling.
Allereerst begin ik met een intake, waarbij ik gebruik maak van de Chakra kleuren diagnostiek. Ik laat de cliënt een tekening (chakra & aura tekening) inkleuren daardoor krijg ik een duidelijk beeld van de kinderjaren t/m het heden van de cliënt.
Ook de eventuele trauma's komen daarmee in beeld.
Deze extra informatie maakt het mogelijk voor mij om doelgericht te kunnen behandelen.

Omdat elk mens uniek is kan er dus vanuit mijn visie nooit een standaard behandeling zijn. Wel hanteer ik een aantal standaard technieken, maar vervolgens zijn er ook een aantal technieken die ik niet standaard gebruik. De verbinding vanuit de energetische wereld die ik met mijn gidsen op spiritueel niveau maak, geven mij door wat er moet gebeuren voor de cliënt. Ook deze verbinding is van belang voor de cliënt.

Ik stem me vooraf op de energie van de cliënt af, pas dan weet ik wat ik voor die persoon mag doen.
Ik breng allereerst standaard de bewegingen van de chakra's in beeld dmv de pendel die de blokkades nauwkeurig kan meten. Daardoor kan ik precies zien waar de blokkades zich bevinden. Waar de onderlinge verstoringen in het energiesysteem de klachten veroorzaken op fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Vervolgens maak ik standaard gebruik van magnetiseren, polariseren, aura & chakra healing.
Daarnaast kan het zijn dat ik gebruik moet maken van; Edelstenen, klanken uit een klankschaal, belletjes, tingsha's. Dit kan noodzakelijk zijn als er op een ander niveau energie los moet komen.

Ook ben ik gediplomeerd Bach bloesem en Aromatherapeut, en kan dus ook een Bachbloesem op de behoefte van de cliënt samenstellen. De geuren uit de Aromatherapie gebruik ik alleen om een geurcompositie te maken in de aromalamp waardoor een cliënt zich meteen welkom en prettig kan voelen, wat de behandeling ten goede komt.
Ook na de behandeling vind ik het erg van belang dat er ruimte is voor vragen, en uitleg over wat de cliënt kan verwachten omdat er blokkades / energieën loskomen die op fysiek, mentaal en spiritueel niveau wat extra aandacht nodig hebben.
In goed overleg ga ik samen met de cliënt kijken wat er verder nodig is op behandel/ begeleidings niveau.

 

 

Copyright © 2016 | Jolanda van Rossum