Sjamanisme

Sinds 2012 heb ik kennis mogen maken met het sjamanisme wat me op een bijzondere wijze raakte. Vervolgens heb ik daarin een verder traject doorlopen. Ben me gaan verdiepen tijdens een aantal opleidingsjaren, en gefascineerd geraakt door het sjamanisme en de verbinding die ik meteen voelde en nog steeds voel.

Zo vertrouwd was alles alsof alles wat ik voelde vanzelfsprekend was, en dat is nog steeds zo. Ik pas de verschillende technieken toe in mijn dagelijkse werk als healer.

Door middel van meditatie en trance waarbij ik geleerd heb verbinding te maken op spiritueel niveau met mijn gidsen, en de Mantra's die ik mocht ontvangen tijdens de lessen is de verbinding steeds sterker geworden, en wordt ook dagelijks sterker en sterker.

Als sjamaan voel je letterlijk de verbinding, je weet dat het èèn niet zonder het ander kan bestaan. Respect voor alles wat is. Alle elementen Aarde Vuur Water Lucht Ether.

Deze verbinding mag ik ook dagelijks voelen tijdens meditatie, zoals alles in het leven is het belangrijk om aandacht te geven aan contacten. Dat is in de fysieke aardse wereld van belang , maar dat is ook in de energetische wereld van belang

Daardoor blijft er een goede verbinding bestaan voor mij tussen het aardse, en het energetische.

Alles wat we aandacht geven kan groeien! Aandacht is liefde & liefde is aandacht.

Ook mag ik als sjamaan gebruik maken van deze verbinding tijdens de behandelingen van mensen. Deze verbinding vind via mij plaats niet door mij.

Vaak worden mensen dan in trance gebracht waardoor er op een dieper niveau geruimd kan en mag worden. Tijdens een behandeling op sjamanistische niveau maak ik gebruik van natuurlijke elementen zoals: de mantra's water, rijst, aarde, zeezout, eieren , en Nepalese wierook touwtjes om energieën uit het systeem van de cliënt te verwijderen.

Daardoor vind er healing/reiniging plaats waardoor men weer zonder belemmerende energieën in het leven kan staan. Mensen worden letterlijk terug gezet in hun natuurlijke kracht. Vaak zien ze dan zelf ook welke richting ze op willen of welke keuzes goed voor ze zijn.

Het is zeker niet mijn taak mensen hun toekomst te voorspellen , maar hun terug te brengen naar hun persoonlijke kracht! Dat zorgt voor mooie groeiprocessen.

Soms echter mag ik wat vertellen over toekomstige dingen, daar heb ik persoonlijk geen zeggenschap over. Dat komt vanuit de energetische wereld als dat noodzakelijk voor hun groeiproces mag ik wat vertellen.

Vaak is het zo dat ook een healing vanuit het sjamanisme gecombineerd wordt met, klanken van schalen, drum, tingsha's , belletjes .

Ook ervaar ik dat healing op afstand sterker wordt naarmate mijn verbinding krachtiger wordt.

 

 

Copyright © 2016 | Jolanda van Rossum